And you singing the song thinking this is the life

Görög hét van a Lidl-ben, ezért felveszem a kis hátizsákomat és kihasználva a napsütést elindulok a tízperces sétára lévő Lidl-be PDO feta sajtot venni. Az úton meglátok egy ütött-kopott kapualjat és azonnal ellágyulok, meg kell állnom, ez kell a gyűjteményembe. Előttem sétál egy nő és imádom a parfümjének az illatát, majd egy szűk kis szakaszon hasunkat behúzva elhaladunk egymás mellett egy másik nővel, közben egymásra mosolygunk. Egymásra mosolygunk férfiakkal is, de annak más oka van, hát végre itt a napsütés, végre itt a nyár, végre könnyű ruhákban ülhetünk mindenféle teraszokon anélkül, hogy egyszer is az órára néznénk. Odaérek a Lidl-hez és látom, hogy zárva van, éppen átépítés zajlik. Nem bánom, hiszen a Lidl-nek köszönhetem, hogy láttam egy szép kapualjat, éreztem egy finom parfüm illatát és összemosolyogtunk egy idegennel. Visszafelé sétálok és eszembe jut, hogy megnyílt az a pékség a közelben, legalább most útba ejthetem azt is. Bent igazi gyúródeszka és igazi liszt, biztos vagyok benne, hogy személyesen csak nekem sütötték azt a szexi kis bagettet ott az alsó polcon. Érzem, hogy gondoltak rám, miközben formázták, pont ilyet szerettem volna. Nem sokkal később a bagett határozott hanggal roppan, még langyos belül, én pedig újra meggyőződöm róla, hogy a legegyszerűbb dolgokban vannak a legnagyobb kincsek elrejtve.

Mindenféle jókedvű zenéket dudorászom magamban és arra gondolok, hogy rántott padlizsánt fogok csinálni, mert azt imádom és az sem érdekel, ha egy órán át kell panírozni és délután el kellene mennem a Hajósba, de a bikinimet akarom felvenni és a kinti medencében akarok úszni, de igazából nem is úszni akarok, hanem napozni. Úgyis vettem új strandpapucsot, miután a tavalyi kedvencemet a körömlakkal együtt leoldotta a lábamról a kambodzsai szúnyogriasztó spray és emiatt fájdalmas búcsút kellett tőle vennem egy sziemreapi szálloda fürdőszobájában, miközben azon gondolkoztam, hogy vajon mennyi hatóanyag szívodhatott fel a bőrömön keresztül ebből az óvatos kis cuccból.

Valójában meg csak az van, hogy örökké a nyárban akarok élni és dudorászni és rántott padlizsánt enni és meg akarok tanulni meditálni, hátha télen sikerül visszameditálnom magamat a nyárba. Ha nem sikerül, veszek egy repülőjegyet október végén.

IMG_1505.jpg