Olimpia (Budapest)

Hangulat: Nem túl fényűző környéken eldugott pincehelyiség átlagosnak mondható beltérrel.

Szerviz: Segítőkész. Néha bele lehet kötni a protokolláris ismeretekbe, de ezen a téren mintha folyamatosan javulna a helyzet és különben is kit érdekel, ha ilyenek az ételek.

Ár: Jó.

Ár/érték: Még jobb.

Visszamennék: Igen.

Weboldal: www.olimpiavendeglo.com


Az Olimpia nem véletlen sokak kedvence Budapesten, én pedig nem tudok elfogulatlan vélemény írni, mert évek óta rajongok értük, Ádám Csaba szerintem egy utánozhatatlan zseni és ahányszor eszembe jut ez a hely, mindig megállapítom, hogy sokkal többször kellene itt ennem, mint ahányszor teszem.

Nincs étlap, van helyette naponta megújuló tábla a falon, mindezt úgy, hogy soha életemben nem tudtam még mellényúlni, inkább a könny szökik a szemembe minden alkalommal. Friss, minőségi alapanyagok, frappáns megoldások, de annyira bután hangzik, hogy itt okoskodjak, hiszen az Olimpia fogalom, mindenki tudja, miért megy oda.

Az ebédmenü 2 vagy 3 fogás, fogásonként 2-3 választható étellel. A vacsoramenü esetén az a szabály, hogy csak egy számot kell mondani, a többit intézik - én javaslom, hogy mondjatok hetest. Aki az Olimpiába megy vacsorázni, jól válasszon partnert, mert innen nem jön ki negyven perc után, de én általában nem is akarok kijönni egyáltalán, soha. Asztalfoglalás javasolt ebédre is.

IMG_0011 (1).jpg
IMG_0016.jpg
IMG_0017.jpg